Bulls Stampede in de richting van $12K Bitcoin Prijs als Wekelijkse Close Approaches

Bitcoin prijs blijft op weerstand stuiten op het $12K niveau, zullen stieren er doorheen breken voor de wekelijkse sluiting?

  • De Bitcoin-prijs maakt een sterke duw in de richting van $12.000 met slechts 24 uur voor de wekelijkse sluiting.
  • Ondanks meerdere afwijzingen bij de $12K mark, blijft BTC hogere lows maken en kopen de handelaren dips bij de onderliggende ondersteuningsniveaus.
  • De kettingverbinding bereikte een nieuwe hoogte van alle tijden bij $19.80 en de Ether worstelt om boven $430 te duwen.

Typisch voor Bitcoin (BTC) worden de weekenden gekenmerkt door een verminderd handelsvolume omdat daghandelaren een pauze inlassen en de CME Bitcoin-markten gesloten zijn.

Ervaren handelaars zullen ook weten dat de orderboeken van de beurs tijdens het weekend uitdunnen, wat geschikte momenten biedt voor slimme Bitcoin-walvissen om deze hiaten uit te buiten en de prijs te laten schommelen door de zweepzaagvolatiliteit.

Deze zaterdag zijn de dingen anders, omdat de hierboven genoemde scenario’s de handelaren niet afschrikken van een hernieuwde push naar de $12K mark.

Als de huidige beweging naar het key level mislukt, zou het de tweede keer in een week zijn en voor sommige analisten kunnen meerdere afwijzingen op een belangrijk weerstandsniveau een bearish signaal zijn.

Aan de andere kant zijn er ook een gelijk aantal traders die zullen beargumenteren dat meerdere hertesten van een belangrijk weerstandsniveau de kans vergroten dat het bij toekomstige pogingen zal worden doorbroken.

Enkele positieve punten voor de Bitcoin Code-prijs zijn: de daggrafiek blijft een patroon van hogere lows vertonen, de RSI is in bullish gebied op 66, en traders tonen sterke interesse om in elke dip te kopen, zoals blijkt uit het stijgende inkoopvolume op het dagelijkse tijdsbestek.

In het geval dat handelaren een 4-uur durende close boven $12.000 kunnen beheren, zal Bitcoin een dagelijkse hogere high boven $12.068 moeten nastreven en $12.123, dan zal het heel interessant worden.

Voorlopig kunnen we zien dat de koers gewoon in een strakker bereik binnen de wimpel drukt en de lagere trendlijn zou moeten worden ondersteund door het hoge volume VPVR-knooppunt dat zich uitstrekt van $11.730 tot $11.500.

Typisch zou een daling van zulk een wimpel wat zorg rechtvaardigen maar gezien de aangetoonde rente van de koper in het kopen sinds 28 Juli en verder terug naar 12 Maart, schijnt het stieren uiteindelijk hun manier door $12K om te steunen op korte termijn zal hebben.

Aangezien Bitcoin vocht om het $12K niveau te heroveren, zijn de prestaties van altcoins een beetje een gemengde zak geweest.

Chainlink (LINK) blijft de markt leiden, met een stijging van 12% tot een nieuwe recordhoogte van $19,80. Ether (ETH) schijnt om stoom te verliezen aangezien het 2.2% terugtrok en worstelt om het $340 niveau terug te winnen.

Ondertussen, slaagde EOS definitief om boven een zeer belangrijke weerstand te breken om meer dan 18% te verzamelen en handelt momenteel voor $3.75.

Volgens CoinMarketCap, bevindt het algemene cryptocurrency markt GLB zich nu bij $373.4 miljard en de dominantie-index van Bitcoin is momenteel bij 58.8%.

Related Post