Ethereums prisstigning er ’spekulativ‘, mens Bitcoin’s vekst drives av grunnleggende, sier Bloomberg

Bloomberg sa at den fantastiske ethereum-prisstigningen er basert på investorspekulasjoner, samtidig som han fastholder at avansementet i prisen til kongen av cryptocurrencies, bitcoin, er organisk og bygger på solide grunnleggende.

Spekulasjoner kontra grunnleggende

Til tross for den brutale korreksjonen i midten av mars på tvers av markeder , har ethereprisen fortsatt sin oppstigning for den bedre delen av året. Imidlertid kom de fleste av ETHs gevinster i løpet av de siste fire ukene. 5. august steg verdens nest mest verdifulle cryptocurrency høyere for å bryte over $ 400. Foruten kort topping av $ 400-merket forrige helg, har Bitcoin Profit ikke registrert så høye priser siden august 2018. Bitcoin har også stevnet de siste par månedene, men ikke så hardt som ethereum.

I følge Bloombergs kryptoutsikter fra august 2020, ser ETHs meteoriske økning ut til å være knyttet til spekulasjoner fra investorer. Kryptoanalytikerne ved Bloomberg hevdet nylig at mens ethereums dramatiske prisvekst er spekulativ, har bitcoin kommet igjen på grunn av de blomstrende grunnleggende faktorene:

“Ethereum har utvidet fjorårets høydepunkter og hoppet til en

av de mest fremtredende store krypto-eiendelene i 2020, men vi

se rallyet som mer spekulativt kontra gunstig etterspørsel

vs. leveringsbetingelser som støtter Bitcoin. ”

Bloomberg forklarte videre at ethereum kun er omtrent en femtedel av markedets markedsandel for bitcoin og at det står overfor mye konkurranse fra andre lignende cryptocurrencies. I kontrast antyder Bloomberg at bitcoin utvikler seg sakte til å bli en digital versjon av gull, med korrelasjonen til at edelt metall bare blir sterkere.

Ethereum Bulls Growing Bullish Ahead Of ETH 2.0

Ethereums prisvekst er antagelig som et resultat av DeFi-hypen de siste par månedene. Spesielt har stablecoins og avkastningsoppdrett tiltrukket et stort antall investorer til ethereum.

Momentet har blitt ytterligere styrket av optimismen om at den etterlengtede ETH 2.0-oppgraderingen endelig vil bli lansert om noen måneder. Det endelige testnettet før Ethereum 2.0, Medalla testnet, gikk faktisk live 4. august.

Med ETH 2.0 vil ethereum-nettverket gå over til en Proof of Stake konsensusalgoritme, og den vil kunne behandle flere transaksjoner enn bitcoin. Dessuten tror investorer at ethereum vil bli mer effektive og i stand til å støtte det stadig blomstrende DeFi-markedet .

Related Post