LTC går över $ 150 och når högsta pris sedan 2018

LTC möter motstånd på $ 185 respektive $ 225.

Vågantalet antyder att LTC har börjat en hausseartad impuls med sina marslåg.

LTC / BTC möter motstånd vid .000,008

Vill veta mer? Gå med i vår Telegram-grupp och få handelssignaler, en gratis handelskurs och daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project är ett internationellt konsortium av nyhetsorganisationer som bygger standarder för transparens.

Den 4 januari, Litecoin (LTC) -priset nådde ett högsta värde på 173 $, ett högt som inte sett sedan 2018.

Även om det kan fortsätta öka och nå motståndsområdet på $ 185, verkar det som om det nuvarande mötet är topptungt, och en korrigerande rörelse kommer snart att följa.

LTC: s långsiktiga rörelse

Veckodiagrammet visar att LTC äntligen har flyttat sig över toppnivåerna i juni 2019 på $ 145 och faktiskt har nått en veckostängning över denna nivå.

Om det fortsätter att öka skulle nästa motståndsområden vara på $ 186 och $ 225, respektive 0,5 och 0,618 Fib retracement nivåer.

Tekniska indikatorer är hausse, vilket stöder möjligheten till ett breakout och en gradvis rörelse mot de skisserade motståndsområdena.

Cryptocurrency trader @ Pentosh1 skisserade ett diagram och uppgav att när det slutliga motståndsområdet på $ 140 har brutits, kommer sannolikt ett betydande uppåtgående drag att följa.

Sedan tweet har LTC flyttat sig över denna nivå och kommer därför sannolikt att fortsätta öka.

Det dagliga diagrammet visar tecken på svaghet, i form av en baisseartad avvikelse i RSI. Ändå är både MACD och Stochastic Oscillator hausse.

På grund av den mycket snabba ökningen finns det inga betydande stödområden. Närmaste är $ 120.

Det två timmar långa diagrammet visar tecken på fortsättning i form av dold hausseartad divergens i RSI. Kombinerat med den långa nedre veken antyder detta att LTC sannolikt kommer att röra sig uppåt.