To grunde til, at Bitcoin adskiller sig fra Google, Amazon og Facebook-netværk

Stone Ridge Asset Management-grundlægger, Ross L. Stevens, har skrevet til aktionærer i sit firma for at fortælle om den mest populære kryptokurrency – og dens rolle i virksomhedens fremtid med tegning paralleller med investorer, der bakker op om virksomheder som Amazon, Google og Facebook i virksomhedernes tidlige dage.

Stevens hævdede, at „fra et perspektiv for værdiansættelsesrammer,“ mente han, at Bitcoin „skulle ses identisk med disse netværksforretningsmodeller – værdien af ​​netværket voksede med antallet af brugere.“

Hans firma har købt BTC som en del af sin drift og foretaget en investering på 115 mio. USD i token sidste år. Det har også været et samarbejde med partnere, der bruger deres balance til at købe tokenet. Stevens ‚allierede Michael Saylor, medstifter af MicroStategy, tilbød for nylig at dele sin BTC-køb „køreplan“ til andre firma-løbere, herunder Elon Musk.

Og denne BTC-evangelisering er tilsyneladende smitsom. Stevens fremsatte sine seneste påstande om tokenet i et brev til aktionærer, der var vært for MicroStrategy. Her sammenlignede Stevens investering i netværksforretningsmodeller med BTC-investering og tilføjede en advarsel om, at der var to store forskelle.

Den første af disse, skrev han, var at ”penge er primordisk vigtigere på en måde selv den mest sjove on-demand kat
videoer eller levering samme dag af ethvert produkt, vi ønsker, vil nogensinde være – der er ingen sammenligning. ”

For det andet tilføjede han, prøv som de kunne, regulatorer ville aldrig være i stand til at „slukke“ for Bitcoin-netværket.

Han skrev,

”Bitcoin mangler muligheden for monopolhåndhævelse. Nogensinde. Ligegyldigt hvor stort og uanset hvor værdifuldt det bliver. Heller ikke Bitcoin kan nogensinde konfiskeres globalt. Ja, enkelte lande kan forsøge at konfiskere Bitcoin, og over tid kan nogle prøve det. […] Ligesom internettet kan censureres i visse lande, men ikke kan slukkes, kan Bitcoin (forsøges at blive) konfiskeret i et land, men kan ikke slukkes. „

Stevens tilføjede i brevet – noget af lovprisning til dyderne ved BTC – at en række faktorer vil få alle generationer til at vedtage bitcoin.

Han forklarede, at „United States Government-Paper-Money (USGPM)“ (dollaren) var i en nedadgående spiral, mens stigningen i bitcoin nu var uundgåelig.

Han mente,

”Kraften ved indsigt – at kun punkt-til-punkt afskrivning på USGPM betyder noget, ikke volatilitet – vil efter min mening føre til en eksplosion i bitcoin-drevet økonomisk innovation, herunder bitcoin-denomineret livsforsikring i 30-50-året -old crowd og bitcoin-denominerede livrenter for 50-70-årige crowd. ”

Som rapporteret har Amerikas gensidige livsforsikring i Massachusetts (også kendt som MassMutual) købt en minoritetsandel på USD 5 mio. I NYDIG, et datterselskab, der drives af Stone Ridge, der leverer kryptotjenester til institutionelle investorer.

Stevens flyttede også for at dæmpe frygt for miljøskader forårsaget af kryptomining og hævdede, at elforbruget involveret i BTC-minedrift var „det værd“, skriver,

”Bitcoin-minedrift er den eneste rentable brug af energi i menneskets historie, der ikke behøver at være placeret nær menneskelig bosættelse for at fungere. De langsigtede konsekvenser af dette er verdensændrende. […] Verden har aldrig haft en rentabel anvendelse af energi, der er uafhængig af placering. ”

I maj 2019 havde Stone Ridge Asset Management USD 15,88 mia. I aktiver under forvaltning ifølge Wallmine-data.

I skrivende stund (17:18 UTC) handler BTC til USD 32.603 og er steget med næsten 5% på en dag og 24% på en uge. Prisen steg med 70% på en måned og 330% på et år.